Referencer

Hvad samarbejdspartnere har sagt og skrevet

Du har måske arbejdet sammen med nogen, som i en kreativ proces ofte spurgte: ‘er det nu også nødvendigt?’
Hukommelsespaladset er den ultimative modsætning til det ‘mode’.

Her er ikke indgået kompromiser i opbygningen af en maksimalistisk petitesse-verden, der mere er optaget af at berige de besøgende med en sanselig æstetisk oplevelse end at overlevere udblokkede budskaber. Anbefales meget!

Anette Skov Friis, Cand.mag., kulturformidler & fortæller

______________________________________________________

Holstebro Bibliotek var så heldige, at have besøg af Hukommelsespaladset i forbindelse med Aprilfestivalen 2014. Installationen var opstillet i biblioteksrummet mellem reolerne.

Personalet var meget nysgerrige på indholdet og var nogle af de første som besøgte paladset, hvilket var rigtig godt fordi personalet nu var i stand til, at reklamere og henvise bibliotekets besøgende til paladset.

Vi oplevede, at rigtig mange af biblioteksbrugerne blev fascineret af installationen og besøgte paladset ikke bare en gang men flere gange og havde familie, børnebørn og venner med de efterfølgende gange.

Hukommelsespaladset fungerede rigtig godt i biblioteksrummet og vakte nysgerrighed hos både børn og voksne. Generelt tog bibliotekets brugere rigtig godt imod paladset med det overraskende og fine indhold.

Vita Debel, Teamleder, Hostebro Bibliotek

______________________________________________________

Det var skønt at have jer på besøg under festugen og Hukommelsespaladset blev en skøn succes hvor mange kom på besøg i løbet af ugen – flere kom endda igen og igen for at få det hele med.

Sophie Villsen, Limfjordsteatret

______________________________________________________

Det var en rigtig positiv oplevelse at huse Hukommelsespaladset på Naturama. Vi kunne tilbyde publikum en meget anderledes og sansemættet oplevelse, hvor tid og sted forsvandt. Det var interessant og relevant for både børn og voksne.

Det var overraskende at komme ind bag teltdugen og opleve en magisk verden fuld af skønne ting, små historier og universer, hvor børn og voksne – sammen eller hver for sig – kunne gå på opdagelse. Hukommelsespaladset bragte minder frem fra en svunden tid.

 Gitte Høegh van Deurs, Marketingkoordinator, Naturama