Mere om Hukommelsespaladset

Kan man gemme erindringen om havet i en dåse?
Hvordan dufter mindet om det første kys?
Er det overhovedet muligt at huske alt?

Sensorisk INSTALLATION…

Hukommelsespaladset er en scenografisk installation, hvor du på egen hånd kan gå på opdagelse i skuffer, skabe og æsker, og hvor alt må røres. I Hukommelsespaladset har Zacharias Hjernøe samlet, genskabt og kategoriseret erindringerne fra et langt liv, og her kan du finde Erindringen om at holde vejret under vand side om side med Erindringen om at falde i søvn inden historien er læst til ende. 

…og intim FORESTILLLING

Hukommelsespaladset er samtidig en forestilling, som spiller for et lille publikum:
Da Zacharias Hjernøe er barn, er han syg og lever i sin egen verden af bøger. Da han bliver rask, beslutter han sig for, at han vil opleve alt og huske det hele!
Nu har Zacharias Hjernøe næsten fuldført sit storslåede projekt med at bygge sit Hukommelsespalads. Dog leder han stadig efter sit bedste minde – erindringen om W.
Derfor er han ikke hjemme til at tage imod, da der kommer gæster. Men det er hans datter, og mens hun fortæller historien om sin far og Hukommelsespaladset, kommer hun i tanke om ting, hun helt havde glemt…

Hukommelsespaladset er en intim, poetisk og underfundig forestilling om vores hukommelses veje og vildveje, om at fortabe sig i nuet og om en fantasts drøm om at ville det umulige…

Se præsentationsfilmen her